
کشوری در جنوب شرقی آسیا و پایتخت آن کوالالامپور است. سازمانهای دولتی و وزارتخانه های این کشور در شهر جدید پوتراجایا پایتخت اداری این کشور واقع است. این اتحادیه شامل سیزده ایالت در جنوب شرقی آسیا است. مالزی عضو سازمان ملل متحد و اتحادیه کشورهای هم منافع است.
مالزی دربردارنده دو ناحیه جغرافیائی است و دریای جنوبی چین آنها را از هم جدا میکند: شبه جزیره مالزی یا مالزی غربی که بر روی شبه جزیره مالایی قرار دارد و از شمال با تایلند مرز خشکی دارد و از طریق جاده شوسه جوهور از جنوب با سنگاپور پیوند دارد.

مردم مالزی افرادی بسیار خونگرم و میهمان نواز هستند. مسلمانها دارای رستورانها و فروشگاههایی هستند که با آرم حلال مشخص میشوند. تنها قمار خانه کشورهای مسلمان در این کشور و در بلندای تله کابین شهر گنتینگ واقع شده است و ورود مسلمانان مالایائی به آن ممنوع است. مالزی کشوری است تفریحی و بسیار زیبا که در سال ۲۰۰۶ برابر با ۲۲ میلیون نفر توریست را پذیرا بودهاست. جمعیت این کشور ۲۸ میلیون نفر است.

شبه جزیره مالزی به سبب داشتن سواحل بیشمار و گوناگون در بخشهای مختلف، یکی از بزرگترین و مهمترین مکانهای غواصی در دنیا شمرده میشود. محدوده ساراواک به سبب داشتن آبهای شفاف و گوناگونی ماهیها از زیباترین جاذبههای مالزی به شمار میرود.
طبیعت زیبا و استوایی مالزی مکانهای متعددی را برای گردشگران علاقهمند به طبیعت ارائه میکند. تامان نگارایا جنگل ملی مالزی از قدیمیترین جنگلهای جهان به شمار میرود.
مالزي داراي دو فصل مشخص مي باشد. آب و هواي استوايي در مالزی در معرض بادهاي موسمي باران آور جنوب غربي ( آپريل تا اكتبر) و شمال شرقي ( اكتبر تا فوريه) است. ميزان بارندگی درآپریل و نوامبر به بالاترين ميزان خود مي رسد.

جاذبه های گردشگری مالزی:
سواحل شرقی شبه جزیره مرکزی مالزی، دارای جزایر بسیار دیدنی و بکر میباشند که از آن جمله عبارتند از : جزیره پرهنتیان, جزیره ردانگ, جزیره تیومان. همچنین میتوان به جزیرهٔ لنکاوی اشاره کرد که در شمال غربی مالزی واقع شدهاست و در زبان مالایی به معنی جزیره عقاب سرخ قهوهای است.جزیرهٔ لنکاوی با جزیره کیش در خلیج پارس خواهر خوانده هستند.




برجهای دوقلوی پتروناس که متعلق به شرکت نفتی پتروناس مالزی میباشند در حال حاضر بلندترین برجهای دوقلوی جهان میباشند که یکی از مکانهای توریستی شهر کوالالامپور را بوجود آوردهاند.

مجسمهٔ ایستادهٔ بودا در باتو کیو کوالالامپور بلندترین مجسمهٔ ایستاده دنیاست که همه روزه تعداد زیادی از توریستها از آن دیدن میکنند.

پارک پرندهها واقع در شهر کوالالامپور نیز بزرگترین باغ پرندههای روباز در دنیاست.



بلندیهای گنتینگ و مجموعه هتلها و رستورانها به همراه تنها کازینو موجود در مالزی در فاصله کمی از کوالالامپور نیز یکی دیگر از جاذبههای گردشگران در مالزی میباشد. بازارهای محلی و فروشگاههای بسیار بزرگ داخل شهر کوالالامپور نیز شاید یکی دیگر از جاذبههای این شهر برای عدهای از گردشگران باشد.





برجایا هیلس یا دهکده فرانسوی ها در 50 کیلومتری شهر کوالامپور پایتخت مالزی قرار دارد که از لحاظ موقعیت اب وهوایی نسبت به شهر کوالامپور خنک تر و درصد رطوبت نسبت به سایر شهرهای مالزی دارای رطوبت کمتر است.برجایا هیلس شامل 5 هتل بسبک فرانسوی درست کردند و دارای زمینهای گلف برای کسانی که میخواهند اقامت خوبی داشته باشند.


اطلاعات ضروری:
واحد پول: رینگت
نرخ برابری رینگت با دلار: هر دلار برابر با ( محاسبه به روز نرخ برابری با دلار ) رینگت است.
اختلاف زمانی: 8 +ساعت (هشت ساعت جلوتر از زمان مبدا گرینویچ)
جمعیت: 28 میلیون نفر
زبان: مالایی
صادرات اصلی: فلفل سیاه، کاکائو، روغن خرما، آناناس، کائوچو، چوب و تنباکو

پایتخت رسمی کشور مالزی و بزرگترین شهر این کشور است.
این شهر یکی از سه قلمرو فدرال مالزی به حساب میآید که مستقیماً زیر نظر دولت اداره میشود.

برج کوالالامپور که به برج کیال نیز مشهور است، یک برج بلند واقع در کوالالامپور مالزی است. این برج در سال ۱۹۹۵ به منظور کارهای مخابراتی ساخته شده است و به همین علت آنتنی در بالای آن نصب شده است. بلندی این برج به ۴۲۱ متر میرسد و در رده پنجمین برج بلند گیتی قرار میگیرد. این برج برای دسترسی به طبقات بالا از پلکان عمودی و آسانسور بهره میگیرد.
طبقات بالای این برج دارای یک رستوران گردان میباشد که برای کسی که در این رستوران شام میخورد پشت زمینهای زیبا از شهر فراهم آمده است. این برج همچنین بصورت یک رصدخانه نجوم اسلامی نیز عمل میکند و از آن به هلال ماه نگاه میکنند تا آغاز ماههای عربی رمضان، شوال و ذیالحجه را تشخیص دهند و عید رمضان و عید فطر و عید قربان را جشن بگیرند.
مسجد جامع کوالالامپور از کهنترین مساجد مالزی و قدیمیترین مسجد کوالالامپور است. این مسجد در محل به هم پیوستن دو رود کلانگ و گومباک در محله تون پرئا واقع شده است. معمار هوبوک، طرح اصلی مسجد را در سال ۱۹۰۹ ریخت. محل بنای این مسجد، پیشتر، قبرستان مردم مالایی بود. پیش از بنا شدن مسجد نگارا، این مسجد اصلیترین مسجد کوالالامپور بود. سبک معماری این مسجد دارای ویژگیهای مغولی و مراکشی است و نشانههایی از طرحهای اسپانیایی نیز در آن دیده میشود.


جاذبه های گردشگری کوالالامپور:
برجهای دوقلوی پتروناس

بلندی های کوالالامپور

آکواریوم KLCC کوالالامپور

پارک آبی سانوِی

مسجد آبی

موزه نگارا

برج منارا کوالالامپور

باغ پرندگان کوالالامپور

بلندی های گنتینگ

دهکده فرانسوی ها

مراکز خرید کوالالامپور:
Suria Klcc، Pavilion Kuala Lumpur، Fahrenheit 88، Starhill Gallery، Lot 10، Sungei Wang Plaza، Avenue K، Bukit Bintang Plaza، Kenanga Wholesale City، Plaza Low Yat، Mid Valley Megamall

ایالتی در کشور مالزی است که بسیاری آن را به نام «مروارید شرق» میشناسند. بخش عمده آن در یک جزیره واقع شده است که مرکز این ایالت در همین جزیره، جرج تاون، است.
پنانگ یکی از مشهورترین تفریحگاههای اقامتی مالزی است.این ایالت شامل جزیره پنانگ و باریکه ای از سرزمی اصلی است. مرکز آن جرج تاون است که یکی از شهرهای عمده مجذوب کننده با بناهای تاریخی و سوابق فرهنگی است.خط ساحلی شمالی پنانگ با گستره ای از شنهای طلایی و آبهای پر تلالو مکان شناخته شده ای برای خارجیان و بازدیدکنندگان محلی است. پنانگ، جزیرهی شگفتیهاست. سواحل ماسهای طلایی، نخلهای لاغر و بلند، جنگلهای استوایی، حیوانات، پرندهها و میوههای جورواجورش، همه و همه کنار هم قرار گرفتهاند که مروارید مشرقزمین را بسازند.
آب و هوای پنانگ تقریباً تمام سال گرم و مرطوب است و بارانهایی دارد که گاهی سه دقیقه طول میکشند و بعضی روزهای زمستان، یک روز کامل.
جاذبه های گردشگری پنانگ:
باغ گیاه شناسی و خزندگان بوکیت جامبول ارکید

مزرعه پروانه پنانگ

پل پنانگ

معبد مار

موزه اسباب بازی

مراکز خرید پنانگ:
Gurney Plaza، Gurney Paragon، Sunway Carnival Mall، Queensbay Mall، Prangin Mall، First Avenue، Megamall Seberang Perai، AEON Seberang Prai، Bukit Jambul Complex
با نام رسمی لنکاوی گوهرِ کداح به زبان مالایی، مجمعالجزایری از ۱۰۴ جزیره در دریای آندامان است و در حدود ۳۰ کیلومتری شمال غربی خاک اصلی مالزی قرار دارد. این جزیرهها بخشی از استان کداح است که با تایلند همسایه است. اقتصاد آن پیشتر بر پایه برنجکاری و کشتگاههای کائوچو بود اما امروز بیشتر درآمد آن از گردشگری است.
فصل خشک که در جریان باد و باران های موسمی جنوب غربی قرار دارد از ماه می تا سپتامبر ادامه می یابد. فصل بارانی که در جریان باد و بارانهای موسمی شمال شرقی قرار دارد و از اواسط نوامبر تا مارچ ادامه دارد.

جاذبه های گردشگری لنکاوی:
پارک کروکودیلها در لنکاوی
جزیره لنکاوی ومیدان عقاب

پل هوایی لنکاوی

اکواریوم لنکاوی
باغ برنج لامان در لنکاوی
آبشارهای تلاگا توجو یا هفت چشمه